B & B of Chambres d'Hôtes Kerdavid - Bieuzy

Overnachting voor 2 personen in kamer 3 van B&B Kerdavid, Bretagne

KAMER VOOR 1 OF 2 PERSONEN MET GEMEENSCHAPPELIJKE DOUCHEKAMER

Kamer Bieuzy is een leuke, zonnige kamer met een dubbel bed, 2 nachttafeltjes, een stoel, een grote spiegel en een kleerkast met bovenaan voldoende opbergruimte voor valiezen. Deze kamer grenst aan kamer CAMORS.

De gemeenschappelijke douchekamer bevindt zich op de gang en bevat een douche, wc en wastafel met een kastje voor toiletgerief en/of handdoeken. De douchekamer is ook ter beschikking van eventuele gasten in kamer CAMORS. 

Handdoeken worden voorzien en bij een langer verblijf op vraag ververst.

Ontbijten kan je in de keuken, in de ontbijtkamer of in de tuin. Het continentaal ontbijt kost € 6 per persoon van + 12 jaar en € 3 per kind tussen de 6 en 12 jaar. De kleintjes schuiven gratis aan. Voor het opwarmen van papjes, potjes kan je gratis gebruik maken van de microgolfoven of het fornuis.

Prijs per kamer / per nacht

Overnachting hoogseizoen: € 53 / nacht per kamer voor een kort verblijf - € 48 / nacht per kamer voor een verblijf met meer dan 3 overnachtingen

Overnachting laagseizoen: € 48 / nacht per kamer voor een kort verblijf - € 43 / per nacht per kamer voor een verblijf met meer dan 3 overnachtingen