B & B en Chambres d'Hôtes Kerdavid - St-Nicolas

Prijs Kamer 1 Kerdavid Bretagne

Kamer voor 2 personen met aansluitende douchekamer

In deze zuidelijk gerichte kamer kan je vanuit het raam genieten van de mooi aangelegde tuin en rustige omgeving. Je hebt een aansluitende badkamer met zicht op de achterliggende tuin waar je gebruik kan maken van een douche, wastafel en wc.

Verder staan garant voor een aangenaam verblijf: een comfortabel bed van 1.60 m op 2 m, een stoel, een tafeltje, 2 nachtkastjes met nachtlampjes, een ruime kleerkast met voldoende kleerhangers en opbergruimte, ook voor je valies. 

Handdoeken zijn ter beschikking en worden op vraag ververst.

Wie dit wenst, kan dagelijks genieten van een verzorgd continentaal ontbijt in de keuken bij de andere gasten. Voor wie het liever intiem houdt, is de ontbijtkamer ter beschikking. In de warme periodes eten we in de tuin. Betalen voor het ontbijt doe je ter plaatse.

Prijs per kamer / per nacht

Overnachting hoogseizoen: € 55 / nacht per kamer - € 50 / nacht per kamer voor een verblijf met minimum 3 overnachtingen - € 6 per persoon / ontbijt

Overnachting laagseizoen: € 50 / nacht per kamer - € 45 / nacht per kamer voor een verblijf met minimum 3 overnachtingen + € 6 per persoon / ontbijt