Contactgegevens & voorstelling

Contactgegevens

Adres B & B - Chambres d'hôtes Kerdavid
Kerdavid, Pluméliau 56930, Frankrijk
Telefoon +32 (0)477 466 001 E-mail info@kerdavid.be

Voorstelling

Hallo,

Wij, Luc en Gaby, hebben in 2013 de B & B van Nicolas Joyce, onze buur in Frankrijk, overgenomen. De 4 kamers en badkamer die we voor de B & B ter beschikking willen stellen, zijn inmiddels op en top in orde en de gîte is een knus en gezellig huisje geworden. Voorlopig baten we de B & B uit vanaf begin juni tot en met eind september 2014. De gîte kan je het hele jaar huren. Deze is geschikt voor 4 à 5 personen. 

Binnen enkele jaren kan je wellicht het hele jaar bij ons terecht. Wij kijken er alleszins naar uit.

Wil je nu reeds buiten bovenvermelde periode of het volledige huis huren dan kan dat ook. Het hoofdhuis telt 5 slaapkamers en 4 badkamers. Op de benedenverdieping tref je een zeer aangename leefruimte met eetkamer, gevulde boekenkast, salon en haardvuur, een grote en gezellige keuken, een ontbijtkamer, 2 wc's en een wasruimte. En de tuin? Die is gewoon prachtig, zelfs in de winter! Interesse, aarzel niet en neem contact op.

Groeten,

Luc en Gaby


Vind je Kerdavid niet op je GPS?
Bij sommige GPS'en is Kerdavid bekend als een straat in Pluméliau, bij anderen is het dan weer bekend als een plaatsnaam (dus Kerdavid i.p.v. Pluméliau). In het Frans heet het "Lieu Dit Kerdavid" (een plaats waar men Kerdavid tegen zegt). Indien je Kerdavid niet als een straatnaam terugvindt bij Pluméliau, probeer dan Kerdavid als een plaatsnaam i.p.v. Pluméliau. Je kan ook "Rue due Maneguen" en gemeente Pluméliau invoeren. Volg in dat geval deze weg tot je na ongeveer 1,3km na de kerk van Plumeliau (komende van het dorp dus) een bordje "Kerdavid" ziet staan. Indien je alsnog Kerdavid niet kunt terugvinden, neem dan met ons contact op. Indien je dat wenst komen we je ophalen aan de kerk van Pluméliau.